Bierne i Europa og USA er ramt af en mystisk massedød kaldet “Colony Collapse Disorder”, hvor hele kolonier ganske enkelt forsvinder. Noget der kan få store konsekvenser for planter og frugttræer, der er dybt afhængige af biernes bestøvning af blomsterne, for at kunne producere frugt og grønt. Ifølge Illustreret Videnskabs beregninger, så bestøver honningbier ca 70 ud af de 100 plantearter, der brødføder omkring 90% af Jordens befolkning.

Forskerne peger på bestemte sprøjtemidler fra landbruget, som en mulig hovedårsag til biernes forsvinden. Derfor kan et grønt tag give bierne flere steder at samle næring uden sprøjtemidler. Sedumplanterne fra GrowTek har forskellige små blomster, som bier og andre insekter nyder at besøge.

Vil du gøre noget godt for bierne, sommerfugle, natsværmere og andre insekter, så få lagt et flot blomstrende grønt tag på dit hus, carporten eller andet.

GrowTek etablere grønne tage på alle typer bygninger, som skoler, industribygninger, boligblokke og privatboliger. Dette kan du se masser af eksempler på under billeder af vores referencer.

      

Fynske GrowTek er ofte i København og etablere grønne tage. Seneste projekt i Hovedstaden er ungdomsboligerne på Provstevej, der fik lagt sedum mellem træterrasserne på toppen af bygningen. Du kan se før og efter billeder af projektet under vores referencer klik her.

Af andre grønne tage vi har etableret i Københavns området kan nævnes Fælledhusene, Jacobsens Have, Bagsværdlund, Turbinehuset og Ørestad Skøjtehallen.

Vi kører gerne ud i hele Danmark og monterer grønne tage.

Danmarks største messe i have og landskabs branchen med over 250 stande og ca. 10.000 besøgende, fandt sted i Slagelse d. 30/8 -1/9. I løbet af de 3 lidt regnfulde dage kom mange forbi vores stand på strøget og fik en snak om grønne tage, sedumplanterne og de forskellige typer af drænunderlag. Nåede du ikke forbi messen, kan du se mere om vores produkter her.  Har du spørgsmål om grønne tage, er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter på tlf. 70202071

Vi er ved at etablere GRØNT TAG på DIN Forsyning i Esbjerg her i Juli måned 2017.

DIN Forsyning står for en effektiv og bæredygtig håndtering af ressourcer som drikkevand, spildevand, varme og genbrug. Deres grønne profil skinner igennem ved deres valg af bæredygtig og miljøvenlig tagløsning fra GrowTek

Se billeder af projektet under vores mange spændende referencer her:
http://growtek.dk/reference/din-forsyning/

GrowTek Entreprise ApS er nu på facebook.

På facebook vil vi løbende give dig de nyeste info om brug af grønt tag.

Vi håber derved at kunne inspirere endnu flere til at vælge et miljøvenligt grønt tag.

Vi er stadig ret nye på facebook, og håber derfor du vil hjælpe os med at dele vores viden om alle fordelene ved grønne tage, ved at synes godt om vores facebook side.

Find os på facebook klik her

Der stilles mange krav til både miljø, økonomi og sociale forhold når Green Building Council Denmark vurdere om en bygning kan få en DGNB-certificering som værende et bæredygtigt byggeri. Dette kan du læse mere om i artiklen fra GrowTek (klik her ) eller på building-supply.dk

GrowTek har bl.a. installeret grønt tag på den DGNB-certificerede bygning Turbinehuset.

Der er 3 indslag om sedumtaget i udsendelsen så du kan spole frem til; 23:09, 28:35 og 34:47
Se TV indslaget her

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender