fbpx

Bierne i Europa og USA er ramt af en mystisk massedød kaldet “Colony Collapse Disorder”, hvor hele kolonier ganske enkelt forsvinder. Noget der kan få store konsekvenser for planter og frugttræer, der er dybt afhængige af biernes bestøvning af blomsterne, for at kunne producere frugt og grønt. Ifølge Illustreret Videnskabs beregninger, så bestøver honningbier ca 70 ud af de 100 plantearter, der brødføder omkring 90% af Jordens befolkning.

Forskerne peger på bestemte sprøjtemidler fra landbruget, som en mulig hovedårsag til biernes forsvinden. Derfor kan et grønt tag give bierne flere steder at samle næring uden sprøjtemidler. Sedumplanterne fra GrowTek Entreprise Aps har forskellige små blomster, som bier og andre insekter nyder at besøge.

Vil du gøre noget godt for bierne, sommerfugle, natsværmere og andre insekter, så få lagt et flot blomstrende grønt tag på dit hus, carporten eller andet.

GrowTek etablerer grønne tage på alle typer bygninger, som skoler, industribygninger, boligblokke og privatboliger. Dette kan du se masser af eksempler på under billeder af vores projekter.

      

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender