fbpx

Hvad lød opgaven på

De 72 Ungdomsboliger på Kousgaards Plads i Herning er et byggeri med stor fokus på bæredygtighed.

Under ungdomsboligerne blev parkeringsarealet samtidig udvidet, derfor er bygningen hævet på søjler over Kousgaards Plads.

Projektet kan blive et af de første almene boligbyggerier i Danmark, der bliver opført efter principperne i DGNB-DK certificeringsordningen. En ordning, der vægter både miljø, økonomi og sociale forhold lige. Det er Green Building Council Denmark der står for DGNB- certificeringen af bygninger i Danmark.

Kriterierne for DGNB- certificeringen omfatter blandt andet byggematerialernes livscyklus, genanvendelse, forbrug af energi og vand både under og efter byggeriet, holdbarhed, indeklima og materialernes påvirkning af nærmiljøet.

Du kan læse mere om kravene til DGNB-certificeringen af bæredygtige bygninger på Green Building Council Denmarks hjemmeside dk.gbc.dk/dgnb

Her er det grønne sedumtag leveret af GrowTek Entreprise ApS, med til at trække op i vurderingen af bygningen, og bygherrens valg af bæredygtige løsninger og materialer.

Se den flotte udsigt fra toppen af bygningen med sedumtaget på billederne herunder.

Billeder af projektet

Kunde:

72 UKP

Udtalelse:

Allerede fra starten af projekteringen var GrowTek en god samarbejdspartner, som bidrog med oplysninger til valg af den helt rigtige opbygning til netop vores byggeri. Der har undervejs været en positiv tilgang til opgaven, med stor fokus på at være løsningsorienteret.

Udførelsen foregik præcis som aftalt, og til den afsatte tid. Sjakket, der udførte opgaven var yderst professionelt og utrolig samarbejdsvillige til at løse de problematikker, der opstod på byggepladsen. – I vores tilfælde omhandlede dette primært logistikken, grundet begrænset plads til kran og oplag af materialer.

Efter udførelsen var der hurtigt respons for fremsendelse af dokumentation for udførelsen, samt udbedring af punkter fra mangelgennemgangen. Alt i alt var samarbejdet med GrowTek Entreprise ApS yderst professionelt.

Skrevet af Byggeleder Kasper Møller Madsen

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender