fbpx

Hvad lød opgaven på

MT Højgaard stod for opførelsen af dette moderne og energivenlige plejecenter og sundhedshus for Albertslund Kommune i byens centrum. Et byggeri, der naturligvis skulle leve op til energikravene i 2015- bygningsrelementet.

En del af taget er udnyttet til solpaneler, og en anden stor del af det flade tag på bygningen er belagt med sedummåtter fra GrowTek.

Dette er et af flere projekter hvor GrowTek har samarbejdet med MT Højgaard om en god tagløsning til et moderne og energivenligt byggeri.

På billederne herunder kan du se de forskellige lag i opbygningen af et grønt tag fra GrowTek Entreprise ApS.

Filten, der rulles ud inden man lægger sedummåtterne, fungerer som dræn samtidig med, at den holder på fugten til planterne.

Billeder af projektet

Kunde:

MT Højgaard

Udtalelse:

MT Højgaard entrerede med GrowTek Entreprise ApS vedr. levering og montering af sedumtag på Albertslund Bymidte, og vi har haft et fint forløb.
God dialog. – Det har været nogle fine fyre, vi har haft på pladsen. De tog fat, også selvom vejret ikke var fra den bedste side.

Det færdige resultat ser pænt ud. – Jeg er spændt på at se, hvordan samlinger kommer til at se ud på sigt samt højden på sedummåtterne.

Når vi igen hos MT Højgaard står overfor kommende sedumtag opgaver, vil vi fortsat overveje Growtek som vor samarbejdspartner på opgaven.

Skrevet af Marie Hoffmann, Seniorentrepriseleder hos

MT Højgaard

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender