fbpx

Hvad lød opgaven på

Låsbyhøj Sundhedscenter i Kolding fik et nyt look, da det blev udvidet med en ny, etplans tilbygning inde i gården på det gamle Låsbyhøj. Tilbygningen, der binder centerets afdelinger sammen, fik 206 kvm grønt sedum på taget, og alt ialt har stedet fået skabt et intimt gårdrum, hvor ude og inde smelter sammen.

Et spændende projekt for vores dygtige montører, som også assisterede med diverse andet anlægsarbejde for Låsbyhøj Sundhedscenter.

KG Hansen & Sønner var totalentreprenør på projektet, der er tegnet af GPP Arkitekter med Niras som rådgivende ingeniør – se flere informationer – her: https://www.licitationen.dk/project/view/1553/lasbyhoj_sundhedscenter.

 

 

Billeder af projektet

Kunde:

Skantag

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender