fbpx

Produkter 15

Viser alle 14 resultater

Bestil nemt og bekvemt alt, hvad du skal bruge til dit nye grønne tage

Har du en carport, shelter, cykelskur eller noget helt fjerde, hvorpå du ønsker et sedumtag, så er du kommet til det rette sted. 

GrowTek Entreprise ApS leverer materialer til grønne tage og andre opgaver i byggebranchen, samt produkter til privatkunder, der gør-det-selv. Når du lægger en bestilling gennem vores webshop, har du mulighed for at vælge levering eller afhentning ved kassen. Dertil har du mulighed for, at vælge specifikt hvilken dato du ønsker modtagelse eller afhentning på, gennem vores kalender som vises ved kassen. 

Growtek.dk er Danmarks førende online forhandler af grønne tage, med over 10+ års erfaring indenfor feltet. Vi oplever stigende efterspørgsel på grønne tage, da fordelene er mange. Først og fremmest, forlænger dit grønne tag levetiden på dit underliggende tagpap. Dertil isoleres dit tag om vinteren, og køles om sommeren. Udover dette, renser sedumplanter også luften for CO2-partikler og giver ekstra liv til biodiversiteten, da insekter nyder godt af planterne. Hvis du gerne vil gå den grønne vej, så er et grønt tag bestemt den rette vej at gå. 

– Afhent eller få leveret varerne direkte til din adresse: Afhentning foregår på Fyn i Nørre Aaby, hvor vi bor tæt på afkørslen fra motorvejen.
– Vælg en specifik leveringsdato, når du går til kassen og indtaster dine oplysninger.
– Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 70 20 20 71.

E-mærket - growtek.dk

Se et udkast af tidligere projekter herunder, udført af vores private kunder

Se vores måtter helt tæt på

Visionen bag GrowTek er at gøre verden et bedre sted. Det gør vi ved, at tilbyde miljø- og co2 rigtige løsninger til alle. Se vores forskellige grønne tage.

læs mere
Vores produkter

GrowTek er en total leverandør af grønne tage.

Vi tilbyder et bredt udvalg af færdige sedumtag løsninger. Ønsker du at monterer selv har du mulighed for at bestille alt du skal bruge, direkte igennem vores webshop med levering direkte til din adresse indenfor få dage.

Vi håber, at du finder inspiration på vores hjemmeside og hvis du har spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig videre.

Interesseret i at høre mere?
- Få et uforpligtende tilbud fra os!
Jeg vil gerne ringes op
Sender