fbpx

Produkter 17

Viser alle 16 resultater

Bestil nemt og bekvemt alt, hvad du skal bruge til grønne tage

GrowTek Entreprise ApS leverer materialer til grønne tage og andre opgaver i byggebranchen, samt produkter til privatkunder, der gør-det-selv. Når du lægger en bestilling gennem vores webshop, har du mulighed for at vælge levering eller afhentning ved kassen. Dertil har du mulighed for, at vælge specifikt hvilken dato du ønsker modtagelse eller afhentning på, gennem vores kalender som vises ved kassen. 

Er du projekterende eller arkitekt, kan du se skitser af systemopbygninger her, og læse mere om, hvad du skal bruge til konstruktionen af grønne tage ved de enkelte produkter.

– Afhent eller få leveret varerne direkte til din adresse: Afhentning foregår på Fyn i Nørre Aaby, hvor vi bor tæt på afkørslen fra motorvejen.
– Ønsker du en bestemt leveringsdato, er du velkommen til at notere det,  når du går til kassen.
– Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 70 20 20 71.

Se et udkast af tidligere projekter herunder, udført af vores private kunder

Se vores måtter helt tæt på

Visionen bag GrowTek er at gøre verden et bedre sted. Det gør vi ved, at tilbyde miljø- og co2 rigtige løsninger til alle. Se vores forskellige grønne tage.

læs mere
Vores produkter

GrowTek er en total leverandør af grønne tage.

Vi tilbyder et bredt udvalg af færdige opbygningssystemer samt et hav af komponenter og tilbehør til opbygning af specialdesignet grønne tage løsninger. Ønsker du selv at montere kan du bare bestille materialer og hvis taget er relativ lille kan vi levere indenfor nogle få dage.

Hvis du til gengæld ønsker, at vi monterer taget for dig, sørger vi selv for det hele….bare du sørger for at taget er tæt.

Så vi håber, at du finder inspiration på vores hjemmeside og hvis du har spørgsmål står vi klar til at hjælpe dig!!

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender