Gå til webshoppen ved at klikke her.

Hvad koster et Sedumtag? Priserne på nettet kan være meget forskellige. Hos Growtek prøver vi at være gennemsigtige og konkurrencedygtige. 

Hos Growtek.dk er vi specialiseret indenfor salg af grønne tage til private- og erhverv. Vores webshop tilbyder løsninger til ethvert tag, uanset kvm-antal eller kompleksitet. For os er det altid vigtigt, at kunden nemt og bekvemt kan finde ud af, hvad der skal bruges til taget. Dertil er vores fokus at være de mest pris-konkurrerende på markedet. Ellers står vi altid til rådighed på telefonen og er klar til at hjælpe dig med en god løsning til dit tag.

Vores priser rangerer fra 295 kr. til 525 kr. pr. kvm for vores tungeste opbygning. Vores bedst-sælgende løsning er SedumLight som kan bestilles til 345 kr./kvm + fragt. Denne løsning er idéel til mindre tage med en lavere taghældningen. Dette kan være et skur, shelter, carport eller andet.

Udover prisen pr. kvm, tillægges der forsendelseomkostninger baseret ud fra hvor mange antal paller der skal til for at pakke det bestilte antal kvm. Denne forsendelsespris kan du se ved kurven og når du går til kassen. Prisen rangerer fra 425 kr. og opefter.

Gennemsnitsprisen for et Sedumtag ligger på 348 kr./kvm inkl. fragtomkostninger

Vi ser mange eksempler på online forhandlere, som sælger disse Sedum-løsninger til overpriser, da markedet endnu ikke er tilstrækkeligt bekendt med de gennemsnitslige priser på disse typer varer. For os er det vigtigt at vores priser er gennemsigtige og altid er fair – Derfor tilbyder vi også prismatch, hvis du kan finde lignende varer til en billigere pris et andet sted. Selvom det er vigtigt for os, at prisen er lav og gennemsigtig, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores sedummåtter kommer fra vores leverandør som vi har haft et samarbejde med igennem de seneste 10 år. Derfor er vi altid klar over, hvad det er vi videresender og at det altid lever op til de forventninger som vi har, og som vores kunder også har.

Growtek er den førende forhandler i Danmark med over 1.000+ tilfredse danske kunder, som har valgt at bestille deres Sedumtag igennem Growtek.dk

Som du garanteret har opdaget, så er det ikke kun Sedumtag med sedummåtter vi tilbyder. Vi tilbyder også Sedumbakker, som er plastikbakker med jord og planter i. Den faste pris for dette produkt ligger på 455 kr./kvm.

  • SedumLight – 369 kr./kvm (Består af sedummåtte og filtdug på 1 cm)
  • SedumPlus – 399 kr./kvm (Består af sedummåtte og filtplade på 2 cm)
  • SedumMax – 499 kr./kvm (Består af sedummåtte, filtplade på 4 cm og filtdug på 1 cm)
  • SedumBakke – 429 kr./kvm (Består af en 6 cm høj plastikbakke med jord og sedumplanter på)
  • Sedummåtter – 299 kr./kvm (Beregnet til bunddække i haver)

Growtek har brugt samme leverandør til sedummåtter i over 10 år

Ønsker du at vi monterer?

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke montering for private kunder, hvor projektet er på under 200 kvm. I dette tilfælde anbefaler vi altid, at man henvender sig til sin lokale anlægsgartner eller tagdækker for at få en pris på oplægning af sit nye Sedumtag. En gennemsnitspris på montering af Sedum hos en lokal anlægsgartner- eller tagdækker afhænger af hvor mange kvm der skal anlægges, hvilken taghældning der er og hvor højt der er. Oftest ser vi at gennemsnitsprisen ligger på mellem 150-250 kr. pr. kvm. Størstedelen af vores privatekunder vælger dog selv at monterer deres nye Sedumtag, da processen er nem og overskuelig.

Gå til webshoppen ved at klikke her.