Montering

Se her, hvordan de forskellige opbygninger samt tilbehør monteres

Læs mere

Vedligeholdelse

Sådan passer du på dit nye grønne tag med vores vedligeholdelsesguide

Læs mere

Teknisk info

Download relevante tekniske dokumenter til opbygninger og andet

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Den primære forskel på sedumbakker og -måtter, er monteringsmetoden. Sedummåtterne består af et jordlag på 3 cm og et kokosnet, der holder sammen på sedumplanterne. Sedumbakkerne består derimod af plastikbakker, der er tilplantet med jord og sedumplanter. Begge produkter har op til 30 års levetid og har de samme vækstbetingelser.

Sedumbakkerne placeres direkte ovenpå tagpappet, hvorimod sedummåtterne, kræver et underlag som lægges først, hvorefter sedummåtterne udrulles ovenpå. Dette underlag er altid inkluderet, hvis du enten bestiller vores SedumLight, SedumPlus eller SedumMax

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke montering af sedumtag på under 150 kvm til private. Hvis du ikke selv ønsker at montere, anbefaler vi, at du kontakter en lokal anlægsgartner eller tagdækker for montering og bestiller materialerne igennem os.

Vores leveringstid er mellem 3-7 hverdage. I nogle tilfælde har vi mulighed for at klargøre varer til afhentning inden for 24 timer. Dette kræver dog specifik aftale med os over telefon. Du har mulighed for at vælge din leveringsdato, når du går til kurven/kassen. Skulle det ske, at vi ikke kan levere på den valgte leveringsdato, hører du fra os indenfor 5 hverdage.

Sedummåtter til taget og haven, kan monteres hele året rundt, undtagen når vi har minusgrader, da vi dermed ikke kan samle varerne op og pakke dem.

I vinter perioden sælger vi mest sedumbakker, da de er nemme at montere selv om vinteren.

  1. Vi anbefaler, at du vander dit tag i sommerperioder, hvor vejret rammer de 25-30 grader. Såfremt det ikke har regnet i en længere periode, er det altid godt at vande sit sedumtag.
  2. Det er en god idé at gøde sedumtaget to gange om året, om foråret og efteråret. Vi anbefaler 1 kg gødning pr. 100 kvm grønt tag. Vi anbefaler alm. plænegødning, som kan købes de fleste steder.
  3. Da et sedumtag består af jord og planter, er der altid sandsynlighed for, at der lander ukrudtsfrø på taget, som slår rødder. Derfor anbefaler vi, at man betræder taget to gange om året, for at fjerne eventuel ukrudt.

Varerne leveres på en palle med Danske Fragtmænd. Pallen afsættes ved din adresse. Er du ikke hjemme, så vil pallen blive afsat og du vil få besked herom. På denne måde, sikrer vi at varerne ikke kommer retur, for derfor at blive genudsendt, da sedummåtterne eksempelvis ikke kan tåle at ligge rullet sammen for længe.

Servicemails og spændende tilbud fra Growtek

    Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.