Hos GrowTek Entreprise ApS kan du få hjælp til montering af et grønt tag med sedumplanter, som optager regnvand, reducerer CO2, og skaber gode forhold for insekter og bier.

Vi samarbejder med forskellige arkitektfirmaer og byggeherrer på store byggerier, fx Lego P-Hus, VEKS Risø og Bestseller, Brande. Se billeder og referencer af udførte projekter, under siden “Projekter”.

Vi hjælper naturligvis også gerne private kunder med byggematerialer til mindre projekter, som f.eks. grønt tag på en carport, til huset eller måske et shelter i haven.
– Ønsker du selv at montere et grønt tag, så kan du købe alt, hvad du skal bruge i vores webshop.
– Ved større byggeprojekter med grønt tag anbefaler vi, at du får lavet et uforpligtende tilbud.

 Vi har mange års erfaring med at anlægge grønne tage på forskellige typer af bygninger og tagkonstruktioner. Da dette arbejde mest foregår oppe i højden, er sikkerhed meget vigtigt for både os og vores medarbejdere.
Derfor er vi naturligvis stolte over vores grønne smiley fra Arbejdstilsynet.

Vi leverer grønne tage til både professionelle og private kunder.
Vi har et bredt udvalg af produkter indenfor sedummåtter, drænunderlag, geotekstiler, og andet tilbehør, fx kantskinner og bladfang.
Siden vi begyndte at levere grønne tage, er der kommet et øget fokus på CO2-belastning, klimaforandringer og følgevirkninger af dette, som f.eks. problemer med kraftig nedbør og afledning af store mængder af regnvand. Det er især i storbyerne, at det giver problemer med at komme af med regnvandet hurtigt nok.

– Grønne tage kan optage en del af vandet og de kan sænke hastigheden på det vand, der render af tagene. Sedumplanterne optager en del af vandet, og resten af vandet skal først igennem jord og drænunderlag. Denne miljøvenlige løsning er derfor kommet med i flere byers vandafledningsstrategi.

– Der er mange andre fordele ved at få mere grønt i byerne. Det er bl.a. godt for bier, insekter og for biodiversiteten, så det er oplagt at udnytte arealerne på tagene på denne måde.