fbpx

Vi levere grønne tage til både store og små projekter

Hos GrowTek kan du få hjælp til montering af et grønt tag, inkl. korrekt dræn under sedumplanterne.
Vi har samarbejdet med forskellige arkitektfirmaer og byggeherre på store bygninger som Lego P-Hus og Bestseller Terminalen, hvilket du kan se meget mere om under vores referencer. Her er der billeder af grønne tage vi har installeret, som god inspiration til brug af grønt sedumtag.
Vi hjælper naturligvis også gerne private kunder med byggematerialer til mindre projekter som f.eks. grønt tag på en carport, huset eller andet. Ønsker du selv at montere et grønt tag på din carport, et shelter i haven eller lign. mindre projekter, kan du nu købe alt, hvad du skal bruge i vores webshop.
Ved større byggeprojekter med grønt tag anbefaler vi, at du får lavet et uforpligtende tilbud.

 

Siden år 2009 har vi arbejdet med dette

Levering og montering af grønne tage til både professionelle og private kunder. Vi har et bredt udvalg af produkter indenfor Sedummåtter, drænunderlag, geotekstiler, og andet tilbehør som kantskinner og bladfang.
Siden vi begyndte at levere grønne tage, er der kommet et øget fokus på klimaforandringer og følgevirkninger af dette, som f.eks. problemer med kraftig nedbør og afledning af de store mængder vand. Det er især i storbyerne, at de oplever problemer med at komme af med regnvandet hurtigt nok. Grønne tage kan optage en del af vandet og sænke hastigheden på det vand, der render af tagene, da det skal igennem jord og drænunderlag. Denne miljøvenlige løsning er derfor kommet med i flere byers vandafledningsstrategi, da der er mange andre fordele ved at få mere grønt i byerne samt udnytte arealerne på tagene til dette.

 

 

Vi har mange års erfaring med at anlægge grønne tage på forskellige typer af bygninger og tagkonstruktioner. Da dette arbejde mest foregår højt oppe i luften, er sikkerhed meget vigtig for både os og vores medarbejdere.
Derfor er vi naturligvis stolte over vores grønne smiley fra arbejdstilsynet.

 

    . Smiley


Her bor vi

GrowTek Entreprise ApS blev etableret, som et datterselskab af Uretek Holding ApS, der arbejder med fundering af alle typer af bygningskonstruktioner.
Vi deler stadig adresse og lagerbygning med Uretek nær Middelfart på Fyn, hvilket giver os en god base tæt på motorvejen, så vi let kan køre ud til hele Danmark.

 

Vores medarbejdere er stolte af

-Vi levere vedvarende miljøvenlige tagløsninger, der hjælper vores kunder til et flot resultat.
-Vi ser muligheder og ikke begrænsninger, så hvis du arbejder på et projekt, vil vi meget gerne høre fra dig
-Vi står altid klar til at vejlede om stort og småt.

 

Kontakt gerne GrowTek Entreprise Aps på tlf 70202071

Eller send os en E-mail: info@growtek.dk

 

  

Interesseret?
- lad os ringe til dig... helt uforpligtende!
Jeg vil gerne ringes op
Sender