fbpx

Vi leverer grønne tage til både store og små projekter

Hos GrowTek Entreprise ApS kan du få hjælp til montering af et grønt tag med sedumplanter, som optager regnvand, reducerer CO2, og skaber gode forhold for insekter og bier.

Vi samarbejder med forskellige arkitektfirmaer og byggeherrer på store byggerier, fx Lego P-Hus, VEKS Risø og Bestseller, Brande – og det kan du se meget mere om under Projekter. – Her er der billeder af nogle af de grønne tage, vi har installeret, som inspiration til at anlægge et grønt sedumtag.

Vi hjælper naturligvis også gerne private kunder med byggematerialer til mindre projekter, som f.eks. grønt tag på en carport, til huset eller måske et shelter i haven.
– Ønsker du selv at montere et grønt tag, så kan du købe alt, hvad du skal bruge i vores webshop.
– Ved større byggeprojekter med grønt tag anbefaler vi, at du får lavet et uforpligtende tilbud.

Siden år 2009 har vi arbejdet med dette

Vi leverer grønne tage til både professionelle og private kunder.
Vi har et bredt udvalg af produkter indenfor sedummåtter, drænunderlag, geotekstiler, og andet tilbehør, fx kantskinner og bladfang.
Siden vi begyndte at levere grønne tage, er der kommet et øget fokus på CO2-belastning, klimaforandringer og følgevirkninger af dette, som f.eks. problemer med kraftig nedbør og afledning af store mængder af regnvand. Det er især i storbyerne, at det giver problemer med at komme af med regnvandet hurtigt nok.

– Grønne tage kan optage en del af vandet og de kan sænke hastigheden på det vand, der render af tagene. Sedumplanterne optager en del af vandet, og resten af vandet skal først igennem jord og drænunderlag. Denne miljøvenlige løsning er derfor kommet med i flere byers vandafledningsstrategi.

– Der er mange andre fordele ved at få mere grønt i byerne. Det er bl.a. godt for bier, insekter og for biodiversiteten, så det er oplagt at udnytte arealerne på tagene på denne måde.

Vi har sikkerheden i fokus:

Vi har mange års erfaring med at anlægge grønne tage på forskellige typer af bygninger og tagkonstruktioner. Da dette arbejde mest foregår oppe i højden, er sikkerhed meget vigtigt for både os og vores medarbejdere.
Derfor er vi naturligvis stolte over vores grønne smiley fra Arbejdstilsynet.

    . Smiley

Her bor vi:

GrowTek Entreprise ApS blev etableret, som et datterselskab af Uretek Holding ApS, der arbejder med fundering af alle typer af bygningskonstruktioner.

Vi deler stadig adresse og lagerbygning med Uretek nær Middelfart på Fyn, hvilket giver os en god base tæt på motorvejen, så vi let kan køre ud til hele Danmark – og du er også velkommen til at afhente dine varer hos os.

Vores medarbejdere er stolte af at:

  • Vi leverer vedvarende, miljøvenlige tagløsninger, der hjælper vores kunder til et flot resultat.
  • Vi ser muligheder – og ikke begrænsninger, så hvis du arbejder på et projekt, stort eller lille, vil vi meget gerne høre fra dig.
  • Vi står altid klar til at vejlede om stort og småt.

Kontakt gerne GrowTek Entreprise Aps – på tlf 70 20 20 71

Eller send os en e-mail: info@growtek.dk

  

Interesseret i at høre mere?
- Få et uforpligtende tilbud fra os!
Jeg vil gerne ringes op
Sender