Handelsbetingelser for Growtek ApS

Generelle oplysninger
Growtek / Dansk Sedumproduktion ApS
CVR. nr. 42087475
Stavelsager 9
5400 Bogense
Info@growtek.dk
+45 70202071
Etableringsår: 2021

Betaling
På growtek.dk kan der betales med:
• Dankort/Visa-Dankort
• MasterCard
• PayPal – Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
• Betaling direkte via bank – Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Ved betaling via kreditkort trækkes beløbet først på din konto , når varen er afsendt. Vi tager ikke kortgebyrer.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

(Nævn de internationale kortudstedere, der kan benyttes hos jer, sammen med de udløbsperioder, der er for reservationer for de enkelte kortudstedere.)
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Levering
Varerne kan enten afhentes på følgende adresse:
Growtek ApS
Stavelsager 9
5400 Bogense

Eller:
Leveres med Danske fragtmand. Fragtpris afhænger af hvor stor en ordre der placeres. Priser løber fra 425 DKK og op efter.

Ved levering af Danske fragtmand skal man sikre sig, at der er nogen på modtageradressen ved ankomsten af godset. Sammenrullet sedummåtter kan holde i maks. 2 dage, derefter forringes kvaliteten væsentligt.
Leveringstiden for varen – (afhængige af ordrestørrelse skal man påregne en leveres tid på ca. 3-7 arbejdsdage)
Ved afhentning af varerne skal man medtage ordrebekræftelsen.

Ved bestilling af varer med levering til adresse gennem webshop, skal man som kunde sikre sig, at der er fast underlag samt plads til en lastbil og afsætning af varer med palleløfter, når varerne afleveres. Alle ordrer leveres med Danske Fragtmænd, som har palleløfter tilgængelig. Det er kundens ansvar, at sikre sig for, at varerne kan afsættes på den valgte leveringsadresse.

Ønskes det at fragtmanden ringer dig op før levering, er dette noget som vi kan noterer overfor vores fragtleverandør, men desværre er det ikke muligt for os at kunne garantere, da der ifølge vores fragtmænds handelsbetingelser, ikke er påkrav om at chaufføren skal overholde dette. Ønsker du derfor at være sikker på, at modtage din varer i tilfælde af at du ikke er hjemme, er det muligt at bestille en tidsbestemt levering mod en merpris, således du kan være sikker på, at du er på adressen ved levering.

Ved valg af afhentningstidspunkt skrevet under “Kundebemærkning” ved kassen, skal dette tidspunkt bekræftes af GrowTek via mail eller telefon, før det bestemte afhentningstidspunkt gør sig gældende for kunde.

Ved notering af ønsket leveringsdato under kundebemærkning ved kassen har Growtek ret til at levere den pågældende ordre på den valgte dato uden at give besked til kunden herom. Såfremt at den ønskede leveringsdato ikke kan overholdes, vil kunden blive kontaktet af Growtek.

Særlige vilkår
Ved køb af sedummåtter eller sedumopbygninger, opfordres man til at udrulle disse sedummåtter senest 2 dage efter modtagelse.

Der ydes ingen grogaranti på sedummåtterne, som ikke monteres af Growtek ApS

Der ydes 2 års grogaranti på sedummåtterne, som monteres af Growtek ApS, såfremt instruktionerne for drift og vedligeholdelse overholdes . Disse kan downloades på https://www.growtek.dk/groenne-tage/tekniske-data.

  • Vedr. køb af sedummåtter gennem webshop. Såfremt man ønsker at reklamerer over sedummåtter, anbefaler vi at dette gøres så hurtigt som muligt efter modtagelse.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os som forbruger, dog ikke på varer som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, heriblandt sedummåtter og sedumbakker.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag:

  • du har modtaget din vare
  • du har afhentet din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved enten til info@growtek.dk eller pr. tlf. 70202071.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder hele varesortimentet.

Udgifterne til returnering af disse varer afhænger af antal paller, volume og vægt.

Maksimale udgifter til returnering af varer, afhænger af ens ordrestørrelse og kan være op til 3.500 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
– Sedummåtter. Da disse ikke kan tåle at ligge rullet sammen mere end 2 dage.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan ved fysisk inspektion før køb, dvs., du må undersøge varen, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis beløbet, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Growtek / Dansk Sedumproduktion ApS
Stavelsager 9
5400 Bogense

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.growtek.dk som forbruger, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. For varer med begrænset holdbarhed anbefaler vi, at du reklamere så hurtigt som muligt, da det kan lette din bevisbyrde betydeligt.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:

Growtek / Dansk Sedumproduktion ApS Stavelsager 9
5400 Bogense

Vi modtager kun varer, som sendes direkte til adressen.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
-Oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@growtek.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

(www.growtek.dk)

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Personlige oplysninger
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form hos GrowTek Entreprise ApS, og gemmes i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos GrowTek Entreprise APS på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på growtek.dk er Dansk Sedumproduktion ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@growtek.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

GrowTek ApS

Stavelsager 9

5400 Bogense

Tlf: 70202071

E-mail: info@growtek.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28/02-2024.